onsdag 3 juni 2009

Sommarhusbilder....

Kaprifolen på gång...
Ingången till sommarhuset....den vackra lyktan kommer från Klorofyllboden...
Pionen..med sina typiska slokande blommor...ursprungsland är Kina....
Så underbart det är i solen och bland alla härliga blommor... funderar på att skaffa en hängmatta och bara ligga och slöa i den... ialla fall ibland... ialla fall på semestern...
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Hej Maud!
Hoppas allt är bra med dig!
Vilka härliga bilder du visar från ditt sommarhus. Det är väl nästan synd att hyra ut det i sommar. Det skrev du ju för ett tag sedan. Pionerna är så vackra. Jag har ingen som liknar din. Men jag har lyckats med en trädpion som slog ut sin första blomma förra året. Så jag väntar med spänd förväntan i är också. Sen har jag vanliga doft pioner som är underbara vita rosa och röda. De är så vackra att ta in och doftar så härligt.

Det är en härlig tid vi har framför oss med all grönska.

Du undrade efter vägbeskrivning till butiken. Det är utmed väg 200 mellan Skövde och Töreboda. En km norr om Väring på höger sida.
Hoppas du har tid att hälsa på någon dag.

I morgon fyller jag år. Så det är bäst att krypa till kojs nu så man orkar dricka kaffe på sängen tidigt. Alf väcker mig väl innan han åker till jobbet och han sticker klockan sex.

Jag har haft mina tjejer hemma som har hjälpt mig med de sista bestyren innan öppningen. Tur är det för jag har varit liggande i förkylning och feber. Men känner mig något bättre nu. Det är väl typiskt. När man inte har tid att bli sjuk då blir man det.

Blir så avundsjuk på dina ridrundor. Skulle så gärna vilja hänga med.

Ha det riktigt gott!
Kram/Helen

mormorelsie... sa...

Härliga sommar bilder,man längtar riktigt till det fina vädret när man ser dina bilder, det regnar här i gävle idag, tråkigt!!!
kram o ha en go dag
ninni