söndag 19 juli 2009

Söndagsutflykt....

Idag, sista lediga dagen innan det är jobb igen,ja då tog vi och åkte på en liten utflykt... det vi planerat var att åka till Butik Östergården och se hur Helen hade det i sin butik... och där var det jättemycket fint och väldigt smakfullt inrett... man skulle vilja köpa det mesta för det föll mej i smaken...
Underbart dukat bord med vackra glas och porslin...
Madonnor bla denna ....smycken ....ja ni ser...

Härlig klocka och hängare...jalusidörr...ja som sagt det mesta vill man ha...
Tack snälla Helen för en trevlig stund i din fina butik och tack för kaffe med dopp!!!!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Tassar in hos dig så här sent på natten! Jätte kul att få träffa dig och din man. Men det var inte kul att se bilden på mig själv!
Men detta är väl verkligheten fast den är grym! Nu känns det lite mer verkligt att skriva till dig när man fått ett ansikte.
Har nu suttit och beställt varor, och ögonen börjar bli aningen trötta.
Du har fått ett riktigt paradis i din stuga. Det ser så himla mysigt ut alltihop.
Ja nu börjar kneget för dig igen semestern är slut för detta året. Men nu väntar ju en härlig höst istället. Vi kanske ses på formex vi får väl stämma träff där och ta en fika ihop.
Glömde ju krama om dig när du var här (blev väl lite dissad av allt som hände). Men nu skickar jag en stor en och tackar för besöket!
Sov gott!
Helen

hagagården sa...

Men vilken fin butik det ser ut att vara.
kram o ha det så gott
ninni

Stina sa...

Dit vill jag också. Måste fixa det på nå't vis.;-) kram

Viola sa...

Visst var det roligt att ses..länkar dig oxå så vi håller kontakten...jag fick knappt med några bilder från Helen...jag bara scannade alla vackra saker...:0) en del fick följa med hem, ha en skön kväll, kram