torsdag 15 april 2010

Timeout....

Här har våra goa hästar lagt sig och gosar i solen... de ser ut att njuta av vårsolen lika mycket som vi.
I går var hovslagaren här och fixade deras hovar...känns säkert ganska skönt... Hovarna har klarat vintern bra,för kyla är bättre än blöta...då blir det lättare röta(rimmade)
Här är Tel Alt Zataar,29 år, han har lagt en teddybjörnsliknande päls...ibland landar fåglarna på honom och de plockar päls och flyger iväg med det i munnen.Bobygge på gång och Tellens päls isolerar nog jättebra.
Millis,Go For Gain, är en alldeles underbar liten häst... så vänlig och ödmjuk...vi har ett speciellt förhållande... jag är så oerhört glad att hon bor hos oss....
Isadora My,Anderssons häst,han kallar henne för Doris, hon är en riktig kelgris... yngst och kaxig i flocken... hon är jättefin med lång man och svans.... fin i kroppen och hon ser ut som en liten Frieser...
Det är roligt med våren ...det blir fler möjligheter att fixa och jobba med hästarna... liksom mera lätthanterligt än i den djupa snön.

Det är mycket på gång nu i vår.... ni kommer att bli uppdaterade framöver...men till dess...timeout!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha det gott där ute... kikar kanske in hos er och lämnar lite spår i bland.... see you!!!!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Dina hästar ser ut att ha ett gott liv. Blir alltid så glad när jag ser dessa ståtliga djur. Nu får du pyssla mycket med dem ivår. Önskar dig allt gott! Tills vi hörs igen!

Kram Helen

Elsa och Helena sa...

Vilka fina hästar du har!! Måste vara härligt att få ha hand om och sköta dessa härliga djur:) Förstår ju att det är mycket jobb...men mest glädje:)

Ha det bra tills vi hörs igen!!

KRAMAR Helena

Interiörboden sa...

Hej!

Åhh, vilka vackra hästar du har...jätte fina!
Vi hade 4 st hästar förut, en Shetlands ponny, gotlandsruss, gotlandsruss/shettis och en travare, fast jag omskolade henne till ridhäst.
När jag såg dina vackra kort på dina hästar så kommer alla vackra minnen upp om mina hästar.
Det var såå underbart på våren, när man kunde vara ute med dem på dagarna och bara vara :)
Rida långa turer i skogarna och galopera på åkrarna....det var fina stunder!
Det är nu man tänker på alla de fina stunderna :)

Ha en jätte bra helg!
Kram Sandra/Interiörboden

Marie sa...

Så ljuvliga bilder på dina fantastiskt vackra djur! Glad vår på dig, hoppas inspirationen flödar och att du fortsätter fotografera!
Kram
Marie