söndag 8 februari 2009

Fint porslin... istället för Fly Inn...

Det blev ingen flygning i dag... det har varit svårt att bestämma ....vädret växlar så .... själva Fly Innet blåstes av... för osäkert väder...
Vi får helt enkelt vänta på bättre väder....
Det får bli lite bilder på mitt fina porslin istället .... loppisfynd...
Posted by Picasa

1 kommentar:

Mitt Östergården sa...

Hej Maud!
Ja nu blev det som sist, jag var borta. Att jag får sitta länge och titta på allt fint du lagt in på din blogg. Porslinet är så vackert, gillar den typen av porslin både det röda och blåa. Tänker sälja lite sådant i min butik så småningom. Det skall bli en blandning av gammalt och nytt.
Vad kul att din dotter har förlovat sig! Då är hon nästan i hamn nu, brukar man ju säga. Hoppas det är en bra kille! Han ser ju trevlig ut i alla fall.
Önskar dem lycka till!

Min resa till Danmark var mycket givande. Jag har gjort en massa beställningar. Och det känns bra att jag kommit igång, men också nervöst hur vi ska hinna få klart allt till vi öppnar, i maj juni.

Vad vackert ditt Nolgården ligger, med en damm och allt! Även de vintriga bilderna ser vackra ut. Där jag bor finns också skog och gärden runt mig. Men tyvärr har jag ingen damm. Jag har en pool och det får duga att grilla runt på sommar kvällarna.
Hoppas du får en lugn och härlig vecka!
Kram från din vän Helen