torsdag 4 februari 2010

Längtan....


En kraftig vårlängtan har drabbat mej... längtan efter vårblommorna som kommer upp ur jorden med sina underbara färger och former... de tittar upp ur mullen och bara står där ...alldeles självklart..... som om inget har hänt....som om vinterns många månader aldrig har varit där....jag är så imponerad och förundrad över all denna kraft som bara ligger där och väntar på att få komma upp i full blom... vilket under...
Ha det gott därute... snart kommer den ...våren...
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Butik Östergården sa...

Jag tror alla längtar efter våren nu. Detta evinnerliga snöande börjar gå en på nerverna.
Man har lite svårt att förstå hur de vackra små knopparna skall kunna orka överleva under all denna snö. Men som du säger så kommer de upp som om ingenting hänt. Otroligt hur allt fungerar på moder jord!

Kramen Helen

essemia sa...

Jag måste ju säga att jag känner att det är långt till våren ännu. Och ändå längre känns det efter de 20 cm snö vi fått de senaste dygnen. För att inte glömma att det här är den kallaste vintern på över 60 år här i Växjötrakten. Brrr!
Hoppas du har en bra kväll och att det går bra med försäljningen.
Kram Elzie

Vivi sa...

Visst längtara vi alla, men det är ändå fantastiskt att vi i den här delen av landet får ha en sån här underbar vinter. Tänk om all denna snö hade varit regn, usch vad alla hästar och hundar skulle ha sett ut.
Hoppas att allt är bra med er på nolgården.
Kraam från oss i Grindstugan