söndag 11 januari 2009

Dagen efter....


Nu känns det nästan lite "dagen efter". Mina två lediga dagar var jag hos Josefin i Klorofyllboden. Ja lite sovmorgon hade jag ,men sedan skulle vi försöka att få ut det mesta av julen och julgranskulor och tomtar fick marchera ner i källaren för att sova till nästa jul.
Sedan igår var vi i Jönköping på mässa och hittade många fina saker....beställde och nu väntar vi på att det skall komma många paket som vi får packa upp...Jag får nämligen gärna vara med och packa upp.... Kul va....?
Mässan i Jönköping är ju inte så stor som Formex men det finns mycket fina saker....
Ja så har jag jobbat i natt och hjälp mej vad många som är sjuka ....det ringde helt oavbrutet,men kö, hela natten...influensan har slagit till och mycket andra är sjuka i hög feber och hosta... Det är mycket egenvårdsråd som man får ge och självklart är det många som behöver få komma in till sjukhus också....

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att ni inte blåser bort därborta på Nolgården!
Ser fram emot att få se de nya sakerna från klorofyllboden här i bloggen.
Många sjuklingar och ändå har det inte kulminerat med influensan än. Vad månde bliva.
Kraam Vivi

Mitt Östergården sa...

Så det har varit mässa i Jönköping också. Vad heter den? Skall åka upp till Formex mässan över helgen men är livrädd att bli sjuk igen nu när jag äntligen blivit bättre. Får väl sätta på mig munskydd som de gör i Kina. Det måste vara spännande att packa upp varor man beställt. För man glömmer väl bort en del kan jag tänka.
Ha de bra!
Kram Helen