måndag 31 augusti 2009

Sommarminne...mina kinesiska pioner...

Kikade i mitt bildarkiv från sommaren...där hittade jag dessa underbara kinesiska pioner....
de pryder en del av rabatten vid mitt sommarhus..... de ser så blyga ut med sina hängande kronblad.....som om de inte vill stå öga mot öga med betraktaren....

De ser så sköra ut...och kronbladen är tunna som finaste silkepapper....som fjärilsvingar... de ser ut som de har en hemlighet att bära på....kan det vara österlandets mystik som de gömmer....

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Viola sa...

Verkliga skönheter dessa pioner, har faktiskt aldrig sett dom i verkligheten, ha en fin dag, kram

Marie sa...

Underbart fin pion, riktigt gammaldags verkar den vara... Skirt romantisk! Har haft pioner i mina trädgårdar om än av annan sort... men nu har jag bara balkong så får njuta av andras pioner istället! :-)

Jag tog med mig din idé med att märka foton med vitt namn - mycket bra så tack för tipset! Provar mig fram i olika varianter än så länge men verkligen bra... får göra en stämpel/pensel när jag bestämt mig! :-)

Blir riktigt avundsjuk på er som fått traska på Formex - tror jag får lov att se till att komma dit nästa gång för det verkar så otroligt skoj!

Ha en ny härligt fin vecka!
Kram
Marie

Ingmarie sa...

Ska bli så kul o trevligt att kommentera din blogg...Vackra bilder o trevlig text..att du har häst som vi gör ju inte saken sämre direkt!
hit återkommer jag!